Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au retinut pe Iancu Mocanu, colonel doctor, sef sectie Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei ‘Vasile Candea’, fiind prins in flagrant in timp ce primea mita, potrivit agerpres.ro.

El urmeaza a fi prezentat la Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, informeaza DNA.

Mocanu a fost prins in flagrant luni in timp ce primea suma de 2.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al DNA, in 5 iulie 2013, inculpatul Mocanu a pretins unui denuntator suma de 2.000 euro, pentru a indeplini un act referitor la indatoririle sale de serviciu, respectiv internarea si investigarea medicala in scopul efectuarii interventiei chirurgicale asupra unui pacient (aflat in relatie de afinitate cu denuntatorul) diagnosticat cu o grava afectiune cardiaca, la unitatea spitaliceasca mentionata.

Sursa citata precizeaza ca Iancu Mocanu a primit luni suma de 2.000 de euro, imprejurare in care procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.