Acasă Utile Un medic dezvaluie secretul stravechi cu ajutorul caruia mii de pacienti au...

Un medic dezvaluie secretul stravechi cu ajutorul caruia mii de pacienti au scapat de obezitate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un medic canadian explica metoda prin care a reusit sa scape de kilogramele in plus mii de pacienti. Medicul se bazeaza pe date stiintifice, metoda fiind la indemana oricui. Jason Fung este un nefrolog canadian care a fondat Programul de Management al Regimului Alimentar, orientat spre tratarea diabetului si a obezitatii. Prima lui carte, Codul greutatii corporale, a devenit rapid un bestseller si este tradusa in tot mai multe limbi.

Medicul se bazeaza pe date stiintifice analizate cu discernamant si deduce care sunt cauzele problemelor de greutate in general si ale obezitatii si diabetului de tip 2 in special, oferind – cu argumente stiintifice – cea mai buna solutie pentru remedierea acestor probleme, solutie care da rezultate excelente in clinicile canadiene in care a fost implementata.

Este vorba de… POST, respectiv limitarea la apa si ceai (sau) cafea pentru perioade cuprinse intre 16 si cateva zeci de ore (pentru problemele insemnate de greutate, sub stricta supraveghere medicala).

„Acest secret e stravechi. Este ciclul vietii. Dupa ospat, urmeaza postul. Dupa post, urmeaza ospatul. Alimentatia trebuie sa fie intermitenta, nu constanta. Hrana inseamna sarbatorirea vietii. Toate culturile din lume asociaza sarbatoarea cu ospatul. E normal si e foarte bine. Totusi, religia ne-a amintit intotdeauna ca trebuie sa echilibram perioadele de ospat cu unele de post: „ispasire”, „cainta”, „curatare”.

Sunt idei stravechi, testate in timp. Trebuie sa mancati mult de ziua dumneavoastra? Bineinteles. Trebuie sa mancati mult la nunta? Bineinteles. Sunt momente de sarbatoare si libertate. Dar trebuie sa existe si momente de post. Nu putem interveni in acest ciclu al vietii. Nu ne putem ospata intruna. Nu putem posti intruna. Nu merge!“, a spus Dr Jason Fung. „Codul greutatii corporale“ explica pe indelete metodele si ofera scheme de alimentatie pentru fiecare alegere in parte, acestea dand rezultate in mii de cazuri, barbati si femei, tineri si varstnici deopotriva, arata bzi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos