Acasă World Un mason de origine romana da cartile pe fata! Adevarul despre zona...

Un mason de origine romana da cartile pe fata! Adevarul despre zona Bucegi te va pune pe ganduri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Geoffrey Popescu, un mason de origine romana, de rangul 33 din Marea Loja Reunita a Scotiei si Irlandei a facut o serie de dezvaluiri despre zona Bucegi, care te pot pune pe ganduri serios.

Cunoscuta de catre fenomenologi si de catre oamenii locului ca o zona de confluenta a unor energii tulburatoare, platoul Bucegilor a reprezentat un loc care multora le starnea teama.

In anul 2006, Geoffrey Popescu, aflat pe patul de moarte, intr-un spital secret destinat elitei Lumii, a lasat mai multe scrieri despre tunelurile din Bucegi, o retea de galerii secrete care se pare ca duc catre un panou de siguranta pentru energiile ezoterice ale Lumii.

„Mi-a explicat, si trebuie sa intelegeti ca imi risc viata dezvaluind asta, ca masonii stapanesc anumite energii telurice despre care stiinta abia incepe sa afle. Este vorba despre energii care pot schimba binele in rau, vremea buna in vremea rea, sanatate in boala si asa mai departe.

Fiecare corp are energia sa, inclusiv corpul uman, energie care rezoneaza si se vede uneori sub forma chakrelor. Ei bine si Pamantul are astfel de energii, la o scara mult mai mare.”

Se crede ca aceste energii ar fi bine canalizate de masoni, prin intermediul unor conducte naturale sau artificiale.Insa, pentru a preveni scurtcircuitarea conductelor energetice, civilizatiile avansate care locuiau cu mult timp inainte pe Pamant au construit un panou de sigurante.

„Dacii au fost un popor care au stiut sa foloseasca aceste energii. Avem dovezi directe, arheologice. insa ei nu erau racordati la panoul de sigurante al lumii fiindca nu au solicitat niciodata bransarea. Practic dacii ‘furau’ energii ezoterice.” spune biograful masonului decedat, arata a1.ro.