Un indian sustine ca nu a consumat niciun fel de hrana in 75 de ani. Prahlad Jani, in varsta de 83 de ani, locuieste intr-o pestera, in apropriere de Templul Ambaji, si nu a consumat nici hrana, nici apa, de cand avea sapte ani.

Jani sustine ca a plecat de acasa la varsta de sapte ani in cautarea unui secret sacru, cand a fost onorat de trei zeite hinduse.

„Trei zeite mi s-au infatisat si mi-au cerut sa le urmez. MA KALI, MA LAKSHMI, si MA SARASWATI. Am acceptat, m-am pregatit, si am intrebat: «Dar cum ramane cu mancarea?»

Zeitele mi-au atins, pe rand, buzele cu degetul si mi-au spus «Nu trebuie sa te mai ingrijesti de mancare vreodata». Iata cum, incepand din acea zi, nu m-am mai atins de hrana sau de apa.”, noteaza yogaesoteric.

Suspectand ca este un escroc, specialistii l-au supus unor teste medicale amanuntite. Timp de trei saptamani, batranul a trecut prin mainile a numerosi medici, care i-au facut tot felul de controale medicale. A fost internat in Spitalul Sterling din Ahmedabad, India. tinut sub monitorizare video continua, batranul nu s-a atins de hrana sau de apa pe perioada celor 15 zile de internare.

Pentru oricine altcineva, privarea de apa si de hrana timp de 15 zile ar fi insemnat moarte sigura.

Specialistii au fost total uluiti. „Suntem de parere ca organismul lui SADHU Prahlad Jani a suferit schimbari biologice permanente ca urmare a practicilor de meditatie si de yoga.”, a declarat dr. neurolog Sudhir Shah.

Specialistii din India pun aceasta minune pe seama unui centru subtil de forta, SOMA CHAKRA sau AMRITA CHAKRA, despre care textele intelepciunii orientale afirma ca, atunci cand este dinamizat, in fiinta este captat nectarul nemuririi, un fluid energetic celest datator de viata.

In plus, conform observatiilor stiintifice, creierul barbatului de 83 de ani are varsta fiziologica a creierului unei persoane de 25 de ani. Practicile sale au modificat in mod uimitor structura si modul de functionare a organismului sau, care nu mai are nevoie sa-si extraga energia din hrana si din alte surse fizice exterioare.

Cazul sau a ajuns cunoscut in intreaga lume si a fost prezentat de mai multe televiziuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.