Acasă Politic Un fost demnitar il desfiinteaza pe Codrin Stefanescu, aghiotantul lui Dragnea! „Zanul...

Un fost demnitar il desfiinteaza pe Codrin Stefanescu, aghiotantul lui Dragnea! „Zanul tampeniei! Dovada vie ca tupeul, marlania, tacaneala si o pojghita de cultura pot fi combinatia de succes in cazul oricarui psihopat cu ambitii de Isus”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un discurs al lui Codrin Stefanescu despre vise si premonitii il determina pe Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, sa scrie un text devastator in Adevarul despre secretarul general adjunct al PSD.

Teoriile fantasmagorice ale luu Codrin Stefnaescu sunt desfiintate cu mult umor si ironie de catre Valeriu Nicolae.

„In mai putin de un minut, Codrin reuseste sa ne demonstreze capabilitati intelectuale demne de internare sau de un post de ministru in viitorul guvern Dragnea. Practic, omul ne spune ca nebuni sunt cei care ignora ca ignora ceea ce uita complet. Si ca, in plus, exista o conspiratie mondiala mai rea decat inchizitia care interzice discutia despre asta, iar chestiile stintiifice care contrazic ce crede domnul Codrin sunt niste ‘stupizenii’ si ‘manipulari’.

In lumea asta traieste Codrin. O lume care, in fapt, este mai aproape de filmele stiintifico-fantastice, in care Matrix a inspaimantat guvernele care au finantat inca doua episoade ca sa ne puna pe o directie gresita, in care Freud si Jung sunt contemporanii domnului Stefanescu si unde exista o conspiratie internationala menita sa previna raspandirea teoriilor gurului Codrin. Iar noi ne miram ca baietul a adus gasca de interlopi sa il protejeze pe Dragnea la iesirea de la audieri!

Erasmus scria ca Zeita Tampeniei umbla intotdeauna insotita de zeitele Iubirea de Sine, Linguseala, Le­nea, Placerea, Nebunia, Imoralitatea, Lacomia si de zeul Somnambulism. Codrin pare intruchiparea perfecta a acestora in PSD, cu un pic de Zamolxis si Funar presarati pe deasupra, ca doar nu ne putem face de ras stramosii.

Patruns de multiplele lui personalitati si, mai ales, de misiunea mistica de a il umple de bale pe Dragnea si distruge dusmanii care ii bantuie prin creieras, Codrin este o dovada vie ca tupeul, marlania, tacaneala si o pojghita de cultura pot fi combinatia de succes in cazul oricarui psihopat cu ambitii de Isus.

Codrin Stefanescu este secretarul general adjunct al celui mai mare partid din Romania. Este unul dintre politicienii cu cea mai mare prezenta la emisiunile de analiza si dezbateri politice la televizor. Reactia mea dupa ce am vazut filmuletul de mai jos a fost sa ma inchin, sa-mi scuip in san si sa verific preturile la cursele de Canada”, a scris Nicolae in Adevarul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos