Acasă Life Dezvoltare Personala Un elev i-a spus profesoarei ca este prea destept pentru clasa I....

Un elev i-a spus profesoarei ca este prea destept pentru clasa I. Dar nimeni nu se astepta la asa ceva!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Povestea acestui elev a facut inconjurul lumii dupa ce i-a spus profesoarei ca este prea destept pentru a intra in clasa I. Citeste mai jos raspunsul dat de directorul scolii dupa mai multe teste, aceasta fiind o poveste tot mai des intalnita in randul generatiei smartphone si tableta:

 

“O profesoara de clasa I a intampinat ceva probleme la clasa cu unul dintre elevi. Intr-o zi il intreaba pe unul dintre elevi, pe nume Ionut, de ce nu este atent la lectie, iar el i-a raspuns: “Sunt prea destept pentru clasa I, sora mea este in clasa a treia si sunt mai destept decat ea”. Profesoara l-a luat de mana si l-a dus in cancelarie si i-a explicat situatia directorului scolii. Directorul i-a spus profesoarei ca-i va da un test lui Ionut, iar daca va gresi raspunsurile va trebui sa se duca inapoi la cursuri in liniste. Atat profesoara cat si Ionut au fost de accord cu testul:

Directorul: Cat face 3 x 3?

Ionut: 9

Directorul: Cat face 6 x 6?

Ionut: 36

Asa ca au continuat mai departe tot asa, iar directorul il intreba toate lucrurile la care un elev de clasa a treia ar fi stiut raspunsurile. In final, dupa o ora, directorul ii spune profesoarei ca nu vede  niciun motiv pentru care Ionut nu poate sa mearga la clasa a treia, mai ales ca a raspuns corect la toate intrebarile.

Profesoara il intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari lui Ionut. Atat Ionut cat si directorul au fost de acord.

Profesoara: Ce are vaca 4 din ce eu am doar doua?

Ionut: Picioare.

Profesoara: Ce ai tu in pantaloni din ce nu am eu? Directorul bolboroseste incercand sa-l opreasca sa raspunda, dar in acest timp Ionut ii si da raspunsul: buzunare!

Profesoara intreaba din nou: Ce face un caine iar oamenii isi baga picioarele in el?

Ionut: Pantaloni!

Profesoara: Ce incepe cu P si se termina cu A si are un sens foarte focos?

Ionut: Pompieri la muncA!

Directorul ia o gura de aer si spune: Pune-l pe Ionut in clasa a cincea, pentru ca eu insumi am raspuns gresit la ultimele patru intrebari.”

 

Care este morala?

Educatia nu este sa invatam despre lucruri, ci sa antrenam mintea sa gandeasca! – Albert Einstein

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos