Acasă Sanatate Scapa de nasul infundat in doar 2 minute cu acest truc GENIAL!

Scapa de nasul infundat in doar 2 minute cu acest truc GENIAL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Polipii nazali, Rinita cronica hipertrofica sau Sinuzita se refera cel mai frecvent la cresteri care apar la suprafata mucoasei nasului si a sinusurilor. Pacientii care au aceste simptome sunt de multe ori diagnosticati cu sinuzita cronica si polipoza nazala. Cei care au tendinta de a forma o grasime de „unt de arahide” din secretiile cu mucus pot avea rinosinuzita alergica fungica. Cam acestea sunt verdictele dat de medici atunci cand mergeti cu nasul infundat.

 

Sinus normal FOTO 1

1

Sinus anormal FOTO 22

Dar cum se poate elimina nasul infundat in doar 2 minute?

Iata tratamentul dezvoltat de medicii rusi, acest exercitiu de respiratie simplu va va ajuta sa indepartati senzatia de nas infundat sau va poate scapa de congestie nazala in doar un minut sau doua. Acest exercitiu de respiratie functioneaza pentru mai mult de 85% dintre oameni. Asigurati-va ca urmati instructiunile corect.

1.       Ciupiti nasul congestionat si pasiti repede cu nasul blocat ciupit si gura inchisa tot timpul. Probabil veti fi capabil sa faceti in jur de 20-30 pasi.

2.       In timp ce mergeti pe jos, ar trebui sa va tineti respiratia pana cand simtiti nevoia sa luati o gura de aer cu pofta. Apoi, stati jos cu coloana vertebrala total dreapta si concentrati-va asupra respiratiei dumneavoastra.

3.       Dupa eliberarea nasului, reluati respiratia obisnuita (nu cu respiratii adanci) si pastrati gura inchisa. Prin urmare, in loc sa inhalati profund, respirati usor si apoi relaxati-va toti muschii pentru expiratie, mai ales partea superioara a pieptului si a altor muschi respiratorii.

4.       Apoi inhalati din nou usor o gura de aer si relaxati-va din nou. Cu fiecare inhalare, practic, respiratia este redusa, sau este superficiala, iar in acest timp nasul este relaxat.

5.       Scopul este sa mentineti o foame de aer timp de aproximativ 2-3 minute cu relaxarea totala a muschilor corpului. Respiratia poate fi normala in aceasta respiratie redusa sau respiratie superficiala, dar acest lucru este in regula.

Poate parea o prostie si un exercitiu prea simplu pentru a scapa de un nas infundat, dar functioneaza. Dupa ce ati eliberat nasul, este important sa respirati doar pe nas si nu pe gura.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos