Deputatul PSD Claudiu Manda a cedat nervos intr-un dialog dur pe care l-a avut pe Facebook cu mai multi cititori si a sfarsit prin a-l injura pe un roman din diaspora de mama.

Incidentul s-a produs miercurea trecuta, cand deputatul Manda a postat pe contul sau un link catre o stire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, relateaza Vlad Petreanu.

In subsolul postarii, comentatorii au felicitat sau, dupa caz, au comentat negativ informatia, dupa gust si chef. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un roman plecat la munca in Marea Britanie, dialogul a escaladat intr-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a facut pe pesedisti “nenorociti” si “hoti” si l-a gratulat pe Manda cu apelativul “penalule!” (posibila referire la o ancheta Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a facut “prost” si “frustrat” pe interlocutor si l-a felicitat ca a plecat din Romania.

Incidentul a continuat in mod surprinzator cand Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a injurat direct:

Claudiu Manda confirma incidentul si spune ca n-a vrut sa-si injure interlocutorul in public, de aceea l-a contactat pe mesageria privata special pentru asta.

Sorin Iovu e plecat de 5 ani in Marea Britanie, unde lucreaza ca sofer de camion.

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar presedintele Traian Basescu a respins propunerea, motivand ca “cea mai complexa experiența a domnului Iulian Claudiu Manda este legata de funcția de director la Casa studenților din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte intr-o zi de sambata.”

Comentand injuratura pe care deputatul PSD si sef al organizatiei PSD Dolj i-a scris-o pe messenger romanului plecat la munca in Anglia, deputatul PNL Mihai Voicu a remarcat ca “nu doar politețea, ci și cratimele reprezinta un mister pentru PSD”. Ceea ce este perfect adevarat – corect era “baga-ti-as”.

mandaa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.