Acasă Stirile zilei Un copil a căzut în gol patru etaje la Călărași

Un copil a căzut în gol patru etaje la Călărași

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un copil în vârstă de patru ani, din Călăraşi, a ajuns la spital, joi, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiu, medicii spunând că băieţelul este în stare bună, impactul fiind atenuat de crengile unui copac aflat lângă imobil.

Potrivit primelor date ale anchetatorilor, copilul se juca în dormitor, iar la un moment dat, speriat că uşa camerei se blocase, a ieşit pe geam pentru a striga la cele două surori mai mari, aflate în cealaltă cameră, în condiţiile în care mama lor era în bucătărie.

Copilul de patru ani a căzut în gol lângă bloc, impactul fiind atenuat de crengile unui plop aflat lângă imobil. Băieţelul a căzut lângă un gard metalic de un metru înălţime, de care i s-a agăţat tricoul.

Echipajul de la Ambulanţă care a ajuns la faţa locului a constatat că băiatul are traumatisme la cap.

„Copilul este conştient, are traumatisme şi escoriaţii la cap. A fost investigat şi este în stare bună, neavând fracturi „, a declarat medicul Cristina Constantin de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Călăraşi.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, de unde urmează să fie transferat cu o ambulanţă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, pentru investigaţii suplimentare la tomograf.