Acasă Life Monden Botezatu reclamat după ce a spus la TV că a întreţinut relaţii...

Botezatu reclamat după ce a spus la TV că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cătălin Botezatu a fost reclamat de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil pentru că a declarat, într-o emisiune de televiziune, că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, federaţia solicitând Ministerului Public, Direcţiei de Protecţie a Copilului şi CNA să ia măsuri.

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) a sesizat, joi, Ministerul Public, Direcţia Generală de Protecţie a Copilului şi Consiliul Naţional al Audivizualului în legătură cu afirmaţii făcute de Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii, considerând că au fost promovate comportamente care contravin legii.

„Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil – FONPC consideră că postul Antena 1 a încălcat legea difuzând, miercuri 18 aprilie 2012, emisiunea «Te pui cu blondele», în cadrul căreia au fost promovate comportamente care contravin legii, şi anume sexul cu o minoră. În cadrul emisiunii mai sus amintite, domnul Cătălin Botezatu a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani„, se arată într-un comunicat de presă transmis agenţiei MEDIAFAX.

FONPC precizează că, potrivit legislaţiei în vigoare, întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră cu vârsta mai mică de 15 ani constituie infracţiune.

„Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil sesizează autorităţile competente – CNA, Ministerul Public, Direcţia Generală Protecţia Copilului – în legǎturǎ cu afirmaţiile din cadrul emisiunii menţionate şi solicită acestora să acţioneze în consecinţă”, se mai arată în comunicat.

FONPC a fost înfiinţată în 1997 şi reuneşte aproximativ 100 de ONG-uri care activează în folosul copiilor şi al comunităţii.