Cap Limpede

Sanatate

Un condiment din camara ta face minuni pentru inima! Previne atacurile de cord

Bolile cardiovasculare sunt responsabile de majoritatea deceselor la noi in tara. Un condiment care a intrat mai recent pe lista gospodinelor face minuni pentru inima.

Cea mai noua descoperire consta in faptul ca acest condiment ar ajuta la prevenirea atacurilor de cord, in special la persoanele care au suferit interventii chirurgicale pentru punerea unui bypass, potrivit unui studiu citat de publicatia britanica DailyMail, conform doctorul zilei.

Curry este recunoscut pentru proprietatile de bun antioxidant si anti-inflamator. Curry este recomandat in paralel cu medicamentatia pentru inima.

Noile descoperiri sugereaza faptul ca acest condiment poate reduce semnificativ riscurile de a suferi un atac de cord, cu toate ca rezultatele mai au nevoie de confirmari, conform declaratiilor cercetatorului Wanwarang Wongcharoen de la Universitatea Chiang Mai din Thailanda, unde a fost efectuat studiul.

Medicii recomanda pacientilor care au suferit interventii chirurghicale pe cord sa utilizeze in mancare acest condiment, pe langa medicamentatia de rigoare. Se pare ca efectele sunt cat se poate de bune.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-83716").on("click", function(){ $(".com-click-id-83716").show(); $(".disqus-thread-83716").show(); $(".com-but-83716").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});