Cap Limpede

Bani

Un barbat din Bistrita a clonat un restaurant KFC. Nu ma simt vinovat cu nimic, sustine patronul RFC

Gigantul KFC da in judecata un barbat din Bistrita care a clonat un restaurant, patronul localului folosind pana si sigla si culorile lantului american de fast-fooduri.

KFC ii cheama in instanta si pe cei de a OSIM, pe care ii acuza ca au inregistrat fara drept emblema. Omul de afaceri se apara si spune ca el si-a adaptat firma la publicul romanesc si a numit-o original ”Romanian Fried Chicken”.rfc2

Colonelul Sanders, fondatorul marelui lant de tip fast-food, seamana cu batranelul care ii invita pe bistriteni sa ia masa in acest restaurant situat la parterul unui bloc.

Fast-food-ul a fost deschis in urma cu un an, iar preparatele seamana cu cele de la Kentucky Fried Chicken. Americanii nu s-au aratat deloc maguliti. Proprietarul nu prea intelege de ce.

Sursa: ProTV

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-75581").on("click", function(){ $(".com-click-id-75581").show(); $(".disqus-thread-75581").show(); $(".com-but-75581").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});