Acasă World Un avion cu 169 de pasageri a fost la cativa metri sa...

Un avion cu 169 de pasageri a fost la cativa metri sa se scufunde in Marea Neagra! VIDEO

Un avion cu 168 de pasageri a iesit de pe pista aeroportului din Trabzon, Turcia si a ramas blocat in noroiul de la marginea pistei si Marea Neagra.

Autoritatile din Turcia au deschis o ancheta dupa un incident care a avut loc, noaptea trecuta, pe aeroportul din Trabzon, informeaza sabah.com.tr, conform News.ro.

“Totul s-a intamplat intr-o clipa. Avionul a cazut cu botul in fata, iar partea di spate a ajuns in aer. Ne-am panicat cu totii”, a povestit Fatma Gordu, care s-a numarat printre pasageri.
La bord erau 168 de pasageri

Imaginile publicate de Anadolu arata eforturile autoritatilor turce de a salva aeronava, blocata in noroi la numai cativa metri de apele Marii Negre, transmite DPA, citand agentia de presa proguvernamentala turca Anadolu, informeaza Agerpres.

Avionul, care apartinea companiei aeriene private Pegasus, efectuase un zbor Ankara-Trabzon.
Toti cei 168 de pasageri aflati la bordul avionului si membrii echipajului au fost evacuati in siguranta, a declarat guvernatorul provinciei Trabzon, Yucel Yavuz.
Zborurile au fost reluate duminica dimineata la aeroportul international din Trabzon, dupa ce au fost intrerupte cateva ore in urma incidentului.

Sursa: stirileprotv.ro