ULUITOR: La doar TREI ani aceasta fetita a DEVENIT cea mai TANARA persoana primita vreodata in MENSA! VIDEO – Cap Limpede

ULUITOR: La doar TREI ani aceasta fetita a DEVENIT cea mai TANARA persoana primita vreodata in MENSA! VIDEO

Alexis Martin, in varsta de 3 ani a devenit cea mai tanara persoana primita vreodata in MENSA, clubul care accepta doar membri care se situeaza intre cei mai inteligenti 2% oameni din lume.

Mai mult, fetita a facut atat de bine si de rapid testele de inteligenta, incat specialistii nici macar nu au reusit sa-i calculeze IQ-ul cu exactitate.

Click pe aceeasi tema:  Anuntul celui mai inteligent om provoaca fiori! Avem tehnologia de a distruge planeta, dar nu si pe cea care ne-ar putea salva de la pieire!

Potrivit calculelor, Alexis are un IQ de peste 160, in conditiile in care un individ mediu are un IQ de doar 100. Insa, cand Alexis a atins borna 160, a egalat IQ-ul unor genii precum Albert Einstein, Bill Gates sau Stephen Hawking.

In prezent, micuta citeste carti de la nivelul clasei a cincea si a invatat singura limba spaniola cu ajutorul unui iPad.

Parintii fetitei sunt fericiti de aptitudinile speciale ale fiicei lor, insa sunt ingrijorati ca aceasta va avea probleme de integrare.

Click pe aceeasi tema:  Unde va ajunge omenirea in 25 de ani! Stephen Hawking construieste o nava care ar putea ajunge la "al doilea Pamant"!

Sursa: jurnalul.ro

spre