ULUITOR: La doar TREI ani aceasta fetita a DEVENIT cea mai TANARA persoana primita vreodata in MENSA! VIDEO – Cap Limpede

ULUITOR: La doar TREI ani aceasta fetita a DEVENIT cea mai TANARA persoana primita vreodata in MENSA! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Alexis Martin, in varsta de 3 ani a devenit cea mai tanara persoana primita vreodata in MENSA, clubul care accepta doar membri care se situeaza intre cei mai inteligenti 2% oameni din lume.

Mai mult, fetita a facut atat de bine si de rapid testele de inteligenta, incat specialistii nici macar nu au reusit sa-i calculeze IQ-ul cu exactitate.

Potrivit calculelor, Alexis are un IQ de peste 160, in conditiile in care un individ mediu are un IQ de doar 100. Insa, cand Alexis a atins borna 160, a egalat IQ-ul unor genii precum Albert Einstein, Bill Gates sau Stephen Hawking.

In prezent, micuta citeste carti de la nivelul clasei a cincea si a invatat singura limba spaniola cu ajutorul unui iPad.

Parintii fetitei sunt fericiti de aptitudinile speciale ale fiicei lor, insa sunt ingrijorati ca aceasta va avea probleme de integrare.

Loading...

Sursa: jurnalul.ro

ULUITOR: La doar TREI ani aceasta fetita a DEVENIT cea mai TANARA persoana primita vreodata in MENSA! VIDEO was last modified: februarie 17th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close