Cap Limpede

Infrastructura

Ultimul weekend de plaja pe LITORALUL romanesc! VIDEO

Turistii de la mare s-au bucurat din plin, in acest weekend, de vremea buna si de ultima zi in care s-au putut bronza pe litoralul romanesc.

Ultima zi din luna septemebrie a gasit neasteptat de multi turisti pe plaja din statiunea Mamaia. Pentru asta exista si o explicatie. Temperaturile ridicate din ultimele zile i-au facut pe cei care iubesc marea sa mearga pe litoral.

Temperatura apei a fost de 22 de grade Celsius. Meteorologii spun ca acesta a fost ultimul weekend din acest an cu vreme buna de plaja pe litoral.

Octombrie, aceasta luna de mijloc a toamnei, este, spun meteorologii, cea mai stabila din punct de vedere climatologic. Aceasta luna incepe cu vreme calda, poate prea calda in sud si sud-vestul tarii, insa ploile ar putea fi multe decat normal in majoritatea regiunilor.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-19328").on("click", function(){ $(".com-click-id-19328").show(); $(".disqus-thread-19328").show(); $(".com-but-19328").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});