Acasă World Ultimul ninja adevarat din lume! Poate auzi cum cade un ac pe...

Ultimul ninja adevarat din lume! Poate auzi cum cade un ac pe podea, din cealalta incapere!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un ninja este un maestru in materie de asasinate, sabotaj, infiltrari si spionaj. Erau angajati de samurai pentru a duce treburile murdare si pentru a ucide fara urme. Totusi, o arta aparuta cu peste 2500 de ani in urma risca sa devina o simpla istorie, caci Japonia se mai poate lauda acum cu un singur ninja.

Il cheama Jinichi Kawakami si este cel de-al 21-lea conducator al clanului Ban, o dinastie secreta de ninja.

Avea doar sase ani atunci cand a inceput sa descopere ninjutzu si totul despre artele martiale. Doar cei mai buni au putut patrunde in cea mai temuta arta din Japonia. Usile inchise, societati secrete si mistere periculoase, asa s-ar rezuma ninjutzu.

Totusi, Jinichi a fost bun. A invatat totul de la un maestru si a promis ca va ajunge si el expert. si asa a si fost!

Ca sa exerseze concentrarea, pustiul petrecea ore in sir privind flacara unei lumanari pana simtea ca este in interiorul ei, scrie A1.

La 19 ani a mostenit titlul maestrului sau si, odata cu asta, a primit in dar arme antice si secrete pretioase din artele martiale.

Jinichi are 63 de ani si este de meserie inginer. Este suficient de bine antrenat incat sa auda un ac ce cade in camera alaturata sau poate chiar sa dispara intr-un nor de fum sau sa taie gatul unei victime de la distanta folosind doar o stea a mortii, un dispozitiv ascutit folosit in special de ninja.

Urca ziduri, sare de la inaltimi ametitoare si stie sa combine substante chimice pentru a obtine explozii. Pentru el, lipsa de hrana sau de apa cu zilele nu era o problema.

Ce este un ninja adevarat?

Un ninja adevarat are o forta psihica iesita din comun cu care face fata oricarei provocari. Este inteligent peste masura si asta ii este cea mai puternica arma. Spionajul, infiltratul si sabotajul sunt ridicate la rang de arta. Un ninja adevarat are simturile atat de bine antrenate, incat aude tot si vede chiar si acolo unde altii nici nu ajung cu gandul.

isi infrange propriile frici si face din ele scuturi impotriva inamicului. Un ninja stie ca sa dai gres nu este o optiune, iar frica nu exista. Niciodata.

„Se crede ca sunt ultimul ninja fiindca probabil nu mai e nicio persoana care sa fi invatat toate calitatile predate direct de la maestrii ninja, de-a lungul ultimelor cinci secole. Adevaratii ninja nu mai exista”

Kawakami a decis sa lase aceasta arta sa moara odata cu el fiindca „un ninja nu se mai potriveste lumii actuale”.

Acum, japonezul conduce un muzeu dedicat artei ninja si face chiar si cercetari in acest domeniu.

Este ultimul din clanul Ban de ninja si va duce arta cu el in mormant. si atunci, omenirea nu va mai avea maestrii ai deghizarii sau ai spionajului. Nu vor mai fi nici luptatori capabili sa isi disloce bratele pentru a scapa. Nimeni nu va mai manevrea vechile arme si nici nu va mai arunca sageti veninoase printr-un tub, asasinand de la distanta.

Kawakami este ultimul ninja al omenirii si, odata cu el, se inchide si o pagina importanta din istorie…

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos