Acasă Politic Ultimatumul lui Iohannis: PSD sa aleaga intre noi si ei

Ultimatumul lui Iohannis: PSD sa aleaga intre noi si ei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PNL nu accepta sa fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmand: „PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei”. „Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la altii”.

„Este o ecuatie simpla, clara, in care nu cerem nimic de la altii”, a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Sibiu, referindu-se la stadiul negocierilor din USL.

El a mai spus este exclus ca PC sa aiba un vicepremier.

„PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei. Nu acceptam ca PNL si PC sa fie pe picior de egalitate”, a avertizat Iohannis.
El a mai spus ca, dupa ce s-a format USD, PSD a venit la negocieri cu „pretentii care nu sunt chiar in regula. Nu am incercat cu nimic sa intram in spatiul PSD”, a afirmat Iohanis.

El a mai spus ca pretentiile liberalilor au fost strict legate de oameni din PNL si, pentru a da semne ca sunt de buna credinta si deschisi, la negocieri liberalii au acceptat chiar ca trei dintre ministrii delegati ai PSD sa devina ministri plini, in conditiile in care doar un ministru al PNL se afla in aceeasi situatie.

Iohannis a mai afirmat ca nu a fost stabilita „nicio data, niciun loc” pentru continuarea negocierilor, dar apreciaza ca este posibil ca acestea sa fie reluate luni.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos