Acasă Utile Culinar Uleiul care poate proteja rinichii, amelioreaza diabetul si creste dorinta intima

Uleiul care poate proteja rinichii, amelioreaza diabetul si creste dorinta intima

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dintre toate condimentele si tipurile de ulei pe care le aveti in bucatarie, nu v-ati fi gandit niciodata ca unul dintre ele are trei functii: protejeaza rinichii, trateaza diabetul si creste dorinta intima. Daca nu v-ati dat seama pana acum, este vorba de uleiul de scortisoara.

ulei de scortisoara 2Exista zeci de moduri de a folosi proprietatile miraculoase de vindecare ale scortisoarei. Spre exemplu, multe studii au aratat faptul ca aceasta prezinta efecte pozitive in ceea ce priveste multe boli precum gastrita, diabetul zaharat si reducerea colesterolului.

Scortisoara este foarte buna pentru pacientii care sufera de diabet de tip 2 deoarece imbunatateste nivelul glucozei si a lipidelor. Potrivit Institutului National de Sanatate si Excelenta in Marea Britanie, ingredientele specifice gasite in scortisoara are acelasi efect ca si infectie fungica.

Un alt studiu efectuat de Universitatea din Tel Aviv arata ca scortisoara ajuta la prevenirea bolii Alzheimer deoarece extractul gasit in scoarta acesteia ajuta la evitarea dezvoltarii acestei boli. Cercetatorii indieni au mai descoperit ca scortisoara este foarte eficienta in anumite tipuri de HIV.