Acasă Utile Culinar Preferintele si temerile CULINARE ale celor mai puternici oameni din lume!

Preferintele si temerile CULINARE ale celor mai puternici oameni din lume!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vladimir Putin cere sa fie verificat fiecare fel de mancare care i se serveste pentru ca sa nu fie otravit, a dezvaluit la Paris Gilles Bragard, fondatorul unui club de bucatari de elita care gatesc pentru cei mai puternici oameni politici din lume.

Fiecare fel de mancare servit presedintelui rus, un fost agent KGB „obsedat de securitate”, este verificat de catre un degustator profesionist cu o calificare medicala, care se asigura ca este complet sigur sa fie consumat, potrivit Daily Mail.

Bragard a mai dezvaluit ca presedintilor americani le place ca mancarea lor sa fie „autorizata din punct de vedere al securitatii”. Intre acestia se afla si George Bush, care a pus doi fosti agenti FBI sa guste fiecare fel in parte in timpul unei vizite la Londra.

Anton Mosimann, un bucatar londonez care a gatit pentru numerosi premieri britanici, potrivit carora ducesa de Cambridge a cerut ca un sos „greu” sa fie „modificat” pentru ca sa fie mai „usor”.

In prezent, presedintele american Barack Obama detesta sfecla, iar francezul Francois Hollande anghinarea. Insa, a spus Bragard, Hollande si cancelarul german Angela Merkel „adora branza”, pe cand lui Obama si sotiei sale, Michelle, cel mai mult le plac fructele si legumele. Liderii americani sunt suspiciosi in special cu mancarea de origine non-americana.