PDL a depus plangere la Parchet impotriva lui Liviu Dragnea, pe motiv ca acesta a cerut ilegal ca toti presedintii sectiilor de votare din judetul Teleorman sa ii raporteze din ora in ora prezenta la vot, a anuntat, duminica, vicepresedintele PDL Cristian Boureanu.

„Am depus plangere la Parchet pentru domnul Liviu Dragnea. A cerut ilegal domnul Dragnea ca toti presedintii sectiilor de votare care sunt apolitici sa-i raporteze abuziv din ora in ora prezenta la vot in judetul Teleorman. Acest lucru este ilegal, este abuziv”, a spus Boureanu.

El a aratat ca Liviu Dragnea face uz de functia publica pe care o are, de presedinte al Consiliului Judetean, cerandu-le presedintilor sectiilor de votare sa-i raporteze prezenta la vot.

„Plangerea a fost deja depusa”, a precizat Boureanu.

Cristian Boureanu a mai spus ca PDL are plangeri facute pe motiv ca exista SMS-uri false semnate in numele lui Traian Basescu si care indeamna cetatenii sa iasa la vot.

„Ceea ce se intampla e inadmisibil, avem plangeri facute pentru ca exista SMS-uri semnate in numele lui Traian Basescu, care indeamna cetatenii sa iasa la vot, si noi nu facem acest lucru”, a mai spus Boureanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.