Crezi ca este doar o coincidenta faptul ca un anumit simbol iti poarta noroc? Uite ce spune cifra preferata despre tine.

Cifra 0 – simbolul perfectiunii. Cifra 0 este prima dintre cele noua, chiar daca multi spun ca 1 ar fi cea dintai. Ce inseamna daca aceasta este preferata ta? Ca esti un suflet pur, aproape perfect, ascuns insa intre altele banale. Nu-ti place sa iesi in fata si preferi sa te faci remarcat prin ajutorul oferit altora decat prin propria personalitate.

Cifra 1 – simbol al inceputului. Se spune despre aceasta cifra ca reprezinta o noua initiativa. Daca aceasta este preferata ta, atunci iti place sa ajungi mereu pe primul loc si faci mari eforturi pentru a te asigura ca esti mai presus ce de cei din jurul tau. Nici nu e de mirare ca ai bunastare pe toate planurile, iar daca ea nu a venit, cu siguranta acel moment nu este prea departe.

Cifra 2 – dualitatea. Daca pana sa citesti aceasta descriere ti-ai fixat aceasta cifra ca fiind preferata ta, afla ca asta spune despre tine ca esti genul de persoana care poate obtine usor lucruri, fara prea mari chinuri ori efort. Intelepciunea si armonia vin si ele la pachet cu aceasta cifra, iar asta nu poate sa insemne decat ca iti place ca in viata ta totul sa fie echilibrat si armonios.

Cifra 3 – cifra sacra. Cei care si-au pus aceasta cifra ca fiind cea favorita sunt persoane demne de incredere, rabdatoare, ce cauta in permanenta realizarea profesionala, urmata de cea personala.

Cifra 4 – cifra armoniei. Se spune despre cei care prefera aceasta cifra ca isi doresc stabilitate si armonie pe plan personal si sunt de parere ca singurele lucruri care te implinesc cu adevarat sunt viata de familie si satisfactiile zilnice ce vin cu aceasta.

Cifra 5 – bunastare. Cei care sunt ghidati de aceasta cifra sunt axati pe sanatate si bunastare. Astfel, acesti oameni vor simti mereu nevoia de protectie, financiara si emotionala, dar si de liniste sufleteasca.

Cifra 6 – simbol al dragostei. Nici nu este de mirare ca cei care prefera aceasta cifra sunt mereu in cautarea iubirii perfecte. Plini de romantism, acestia tin neaparat sa-si gaseasca sufeltul pereche. Unii reusesc, altii…

Cifra 7 – paranormal. Cei care sunt atasati de aceasta cifra vor sa se dezvolte intelectual in permanenta, iar pentru asta fac des diferite „drumuri spirituale”. Fie au parte de diferite experiente paranormale, fie isi doresc asta.

Cifra 8 – infinitul. Deloc surprinzator, cei care vad aceasta cifra peste tot sunt cei care vor sa descopere nemurirea, tocmai de aceea multe persoane ce sunt atasate de cifra 8 sunt foarte religioase, caci aceasta ii poate ajuta sa se regaseasca.

Cifra 9 – adevarul. Fiind ultima cifra, asta spune despre cei care o prefera ca vor sa se intoarca mereu la origini, indiferent de locul unde s-ar afla sau de statutul pe care l-ar avea. Pe langa asta, ei vor avea mereu preocupari diferite fata de restul oamenilor si vor privi lucrurile cu alti ochi.

Sursa: teotrandafir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.