Acasă Stirile zilei UEFA anunţă că Steaua poate juca în continuare pe Naţional Arena

UEFA anunţă că Steaua poate juca în continuare pe Naţional Arena

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Arena din cartierul Vatra Luminoasă este sub zăpadă, dar asta nu îi face pe oficialii Stelei să se gândească la alt stadion pentru disputarea meciurilor europene. Dacă pentru partida cu Twente, lucrurile sunt clare, steliştii forţează FRF să accepte ca echipa să îşi organizeze meciurile pe aceeaşi arenă chiar şi în optimile de finală, în caz că trec de olandezi, anunţă Prosport.

Primul răspuns din partea FRF a fost că arena se va închide pe 1 martie pentru a fi pregătită de finala Europa League. Totuşi, salvarea Stelei a venit pe mailul ProSport din partea UEFA. La solicitarea noastră, forul european a spus că steliştii au dreptul să folosească stadionul până cu zece zile înainte de finala programată pe 9 mai. La rândul ei, UEFA a înştiinţat Steaua că va obliga FRF să amâne lucrările cu cel puţin o săptămână în cazul în care roş-albaştrii trec de olandezi.

„Ne putem întoarce în Ghencea”

Lucrurile s-ar putea complica dacă proprietarul stadionului, Primăria, decide să facă lucrări mai complexe, ca schimbarea gazonului. Oricum, roş-albaştrii se văd nevoiţi să caute soluţii pentru meciurile din Liga I. Dorinţa patronului este să se întoarcă în Ghencea şi a dat semne clare că negocierile între cluj şi MApN sunt avansate. „O să revenim în Ghencea cât de curând. Am ajuns la concluzia că procesul poate merge mai departe, dar noi să jucăm acolo. Care e problema? Se ocupă Teia şi Argăseală de asta”, a spus Becali. Alte soluţii pentru roş-albaştri ar fi stadioanele din Buzău sau Ploieşti, locuri unde au jucat şi în tur.