Acasă Politic Udrea: Candidatul PDL la Primăria Capitalei va fi anunţat la finalul lunii...

Udrea: Candidatul PDL la Primăria Capitalei va fi anunţat la finalul lunii martie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă seară, la Realitatea TV, că la finalul lunii martie va fi anunţat candidatul PDL la Primăria Capitalei, ea precizând că Silviu Prigoană stă foarte bine la încredere, iar Monica Macovei este un posibil candidat foarte bun.

Udrea a spus că PDL trebuie să se promoveze şi să ducă lupta politică prin intermediul oamenilor din prima linie ai formaţiunii, care până acum făceau parte din Guvern.

Răspunzând unei întrebări, ea a declarat că nu va candida la Primăria Bucureşti. Udrea a mai spus că este obligată, ca preşedinte al PDL Bucureşti, să asigure pentru Capitală candidatul PDL cu şansele cele mai mari.

Liderul PDL a menţionat că din acest punct de vedere, cel mai bine stă în sondaje, la încredere, Silviu Prigoană. Udrea a menţionat că şi Monica Macovei este un posibil candidat foarte bun.

Ea a spus că duminică, în Colegiul Director se vor lua decizii privind strategia partidului în alegeri.

„Vom avea lansări de candidaţi pe tot parcursul lunii martie, iar candidatul pentru Primăria Capitalei, cireaşa de pe tort, va fi anunţat la finele lunii martie”, a spus Udrea la Realitatea TV.

Întrebată dacă i-a adresat o invitaţie lui Raed Arafat de a candida din partea PDL la Primăria Capitalei, Udrea a negat. Ea a precizat însă este de părere că Raed Arafat ar avea şanse ca şi candidat independent. Liderul PDL a explicat că bucureştenii par să îşi dorească să voteze un independent adevărat, şi nu pe unul cum este Sorin Oprescu. Udrea a spus că Oprescu afirmă că este independent, dar candidează, de fapt, practic, din partea USL.

Partidul Democrat Liberal se reuneşte duminică, la ora 16.00, în şedinţa Colegiului Director Naţional care se va desfăşura la Sala Drepturilor Omului, la Palatul Parlamentului.