TVR 1 si TVR 2 ar putea sa-si schimbe denumirile in TVR si TVR Plus, in urma unui sondaj comandat de TVR pentru a hotari daca este sau nu necesara schimbarea.

Stelian Tanase, seful institutiei, a spus ca se are in vedere nu doar diferentierea editoriala a principalelor doua televiziuni ale SRTv, TVR 1 si TVR 2, ci si redenumirea lor.

„Cineva a facut o observatie foarte buna. S-ar putea intelege (din actuala denumire, n.r.) ca al doilea canal este secundar, mai putin important. Si atunci vrem sa le dam niste nume usor identificabile, dar nu suntem in faza de nume precise”, a spus Stelian Tanase.

Totodata, Stelian Tanase a precizat ca, din perspectiva sa, principala televiziune a SRTv, care este in prezent TVR 1, ar trebui sa se numeasca TVR.

“Eu optez in cazul TVR 1 pentru TVR, dar este parerea mea. In cazul TVR 2 au fost facute mai multe propuneri: Super TVR, Extra TVR, Plus TVR. Dar nu am luat nicio decizie”, a explicat Stelian Tanase.

Cristian Zgabercea, coordonator cu atributii de producator general, a declarat ca suma platita de TVR pe acest sondaj este “pana in 24.000 de euro cu tot cu TVA”. Intrebat care este numele firmei care se ocupa de sondaj, acesta a afirmat ca nu-si aminteste.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.