Acasă Stirile zilei Stiinta De ce nu poate fi explicat de cercetatori FENOMENUL PARANORMAL „Telefonul de...

De ce nu poate fi explicat de cercetatori FENOMENUL PARANORMAL „Telefonul de la MORTI”?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista numeroase fenomene paranormale care nu pot fi explicate in detaliu, un astfel de fenomen paranormal este si cel supranumit „telefonul de la morti”.

Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati. Persoanele care au primit astfel de telefoane au avut o legatura stransa cu cei decedati si de cele mai multe ori convorbirile par desprinse dintr-o alta lume pentru ca legatura este extrem de slaba. Convorbirea este intrerupta brusc, ori de cel ce suna sau din cauza legaturii sau de catre destinatarul convorbirii daca vocea este prea slaba si acesta este frustrat de acest lucru.

Daca cel care este apelat cunoaste vocea si isi da seama ca apelantul este mort, poate intra intr-o stare de soc si inchide imediat. Daca nu stie ca este mort pot vorbi cateva minute pana la o jumatate de ora. De obicei astfel de fenomene au loc la 24 de ore dupa moartea apelantului, desi s-au vazut cazuri cand convorbirea a avut loc si la 2 ani de la moarte.

Continuarea pe LumeaBizara.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos