Potrivit denuntului facut de Dorin Cocos la DNA, citat de flux24.ro, banii din spaga privind licentele Microsoft au fost spalati intr-un restaurant deschis in Dubai. Paravanul acestei afaceri era o prietena a sotilor Cocos-Udrea pe numele sau Doina Dumitrache. Ce nume autentic romanesc putea sa dea restaurantului construit din spaga decat Decebal!

 

In perioada 2008 – 2011 am primit de la Dinu Pescariu 700.000 de euro in contul meu din Banca Transilvania, suma ce se regaseste si in declaratiile de avere ale fostei mele sotii, Elena Udrea. Am mai primit de la Dinu Pescariu suma de 200.000 de euro intr-un cont din Dubai al unei prietene pe nume Dumitrache Doina care a deschis un restaurant cu specific romanesc”, a declarat Dorin Cocos intr-un unul din denunturile facute la DNA.
restaurant decebal dubaiDoina Dumitrache detine intr-adevar un restaurant romanesc numit Decebal aflat in Dubai Marina, zona considerata Manhattanul UAE, la adresa 37866 Dubai, United Arab Emirates, numar de telefon 043927970, site de internet: http://www.decebal.ae/.

Pe facebook https://www.facebook.com/decebal.dubai/timeline. Restaurantul a fost deschis in 2011, imediat dupa primirea banilor.

Dubai Marina este un sector in inima a ceea ce recent a inceput sa fie cunoscut sub numele ‘noul Dubai’, din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Zona gazduieste Dubai Internet City, Dubai Media City si American University in Dubai. Este cea mai mare structura plutitoare.Printre clientii restaurantului se numara numerosi romani, printre care Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, dar si alte persoane. De asemenea restaurantul este vizitat si de numerosi rusi. Dorin Cocos mergea des in Dubai, unde se zvoneste ca ar avea proprietati. Actuala sa sotie, Diana, a plecat din tara in Dubai dupa arestarea omului de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.