Un europarlamentar european a avut o declaratie surprinzatoare in urma cu cativa ani prin care pune la punct sistemul de valori pe care este construit statul de Noua Ordine Mondiala. Godfrey Bloom spune ca in curand euroscepticismul va pune stapanire pe Europa, iar oamenii vor lua cu asalt Parlamentul si, pe buna dreptate, ii vor spanzura pe parlamentari. Discursul sau pare mai actual in fiecare zi ce trece iar oamenilor de rand ar trebuie sa le dea de gandit.

Parlamentul European – Strasbourg, 21 noiembrie 2013:

“Ei bine, domnule Presedinte, imi vine in minte un citat al marelui filosof american Murray Rothbard care spunea: “Statul este o institutie talhara”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii si birocratii fura banii de la cetatenii lor pentru a-i risipi intr-o maniera rusinoasa. Acest loc nu este o exceptie. Este fascinant, si ma intreb cum reusiti sa va pastrati seriozitatea atunci cand vorbiti de evaziunea fiscala. Intreaga Comisie si birocratii din Comisie nu platesc impozite. Voi nu platiti taxe si impozite ca si restul cetatenilor! Voi aveti tot felul de avantaje….. Voi sunteti cei mai mari evazionisti fiscali din Europa, si totusi voi stati aici si dati lectii! Oamenii din Uniunea Europeana incep sa inteleaga mesajul. O sa va dati seama ca euroscepticii vor deveni din ce in ce mai numerosi. Si sa va mai spun ceva, cand popoarele isi vor da seama de ceea ce sunteti, nu vor avea nevoie de mult timp saƒ ia cu asalt Parlamentul si sa va spanzure. Si vor avea dreptate!”

 

Vezi discursul Discursul europarlamentarului independent Godfrey Bloom in Parlamentul European (21 noiembrie 2013) in pagina urmatoare >>>>>

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.