Un nou moment penibil caare are in prim-plan parlamentarii romani care nu se dezic de aroganta cu care isi trateaza alesii. Aruncata la inaintare de catre unul dintre initiatorii legii pasunatului, deputatul Florin Iordache, sa le spuna despre cum e cu legea transhumantei olteanca Cristiana Anghel a dat cu bata-n balta.

Senatoarea Cristiana Anghel a mers, marti dupa-amiaza, la crescatorii de oi care protesteaza la Palatul Parlamentului, cu mai multe hartii care, sustine ea, ar fi o propunere a legii contestate de ciobani, iar in timpul discutiilor i-a spus unui cioban care a rupt foile: ”Esti prost?”. Cristiana Anghel a incercat sa le arate protestatarilor cateva foi despre care a sustinut ca sunt o propunere de abrogare a legii contestate de ei, insa crescatorii de oi i-au spus ca nu de hartii au nevoie.

La un moment dat, unul dintre protestatari a rupt foile si altul a inceput sa strige, spunandu-i senatoarei: ”Nu e lege asta, nu e lege”, iar Cristiana Anghel a replicat: ”Esti prost?”.

”Suntem prosti toti, doamna, toti”, a spus ciobanul, in timp ce altul i-a spuns senatoarei: ”Doamna draga, de ce ne jigniti?”, Cristiana Anghel raspunzand: ”Pentru ca a rupt hartia”.

 

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.