Acasă Stirile zilei Tupeu de beizadea! Tatal ei a incasat de la stat peste 3.000...

Tupeu de beizadea! Tatal ei a incasat de la stat peste 3.000 de euro pe luna, iar ea este dezgustata! Am ales sa nu locuiesc in tara noastra superba din cauza voastra, oamenilor de nimic!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiica lui Dumitru Coarna, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual din Romania, sare in apararea tatalui si isi exprima dezgustul fata de oamenii care il critica. Reactia fiicei a venit dupa ce Dumitru Coarna a fost acuzat ca a profitat de legislatia din Romania si a iesit la pensie din MAI la numai 45 de ani, dupa care s-a reangajat la sindicat. Primeste lunar peste 3.000 de euro.

„Rusine sa va fie, voua celor care criticati si atacati un om caruia ii pasa de voi! Ati vrea ca cineva sa se lupte, sa se streseze, sa-si puna sanatatea (deja precara) in pericol (fizica si psihica) fara niciun fel de remuneratie, nu? Ca de, se poate trai in aceste vremuri si fara bani. Pe de alta parte, va asigur eu ca e departe de bogatie. Daca ar fi urmarit asta, ar fi gasit alte cai mult mai simple si mai profitabile si nu si-ar mai fi batut capul cu nerecunoscatori ca voi, incercand sa schimbe ceva in bine, un bine general, nu doar personal. Este un om destept si bine pregatit si e mult mai usor in cazul acesta sa treci de partea celor care urmaresc doar propriul interes“, a scris fiica lui Dumitru Corana pe Facebook.

„Sa va fie Rusine pentru ca ati indraznit sa contestati faptul ca are si a avut probleme de sanatate deosebit de grave. Asa cum a afirmat si el, tatal meu, nu va doresc sa treceti vreodata prin asa ceva dar ar fi bine sa stiti ca nu este in regula sa te legi de lucruri de genul acesta. Din cauza oamenilor ca voi este Romania in asa hal. Din cauza Hotilor si a celor care nu-s suficienti de inteligenti sa-si faca loc printre ei sau sa lupte impotriva lor si apoi ii critica pe cei carora intr-adevar le pasa-din invidie sau/si pentru ca au fost «sponsorizati» de cei care se simt amenintati. Dezgust. Atat pot spune. imi este lehamite de ceea ce se intampla in tara mea. Eu, fiica lui Dumitru Coarna si singurul sau copil, am ales sa nu locuiesc in tara noastra superba din cauza voastra, oamenilor de nimic. Multumesc din suflet insa celor care apreciaza eforturile tatalui meu. O seara frumoasa!”, a mai scris Enya Florina Coarna, conform Adevarul.

Dumitru Coarna a iesit la pensie in 2009, din motive medicale, consemnandu-i-se un handicap de gradul 3. Anul trecut, Coarna a incasat 169.129 de lei, cu o medie lunara de 14.094 de lei (circa 3.200 de euro). Banii i-au venit din trei surse, toate alimentate cu bani de la stat: * 101.629 lei – de la sindicatul politistilor (8.469 lei/luna); * 52.800 lei – pensie (4.400 lei/luna); * 14.700 ca membru in Consiliul Economic si Social – CES (1.225 lei/luna).

Citeste mai mult: adev.ro/ouiyne

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos