Tudor Turcu va fi prezent in semifinalele nationale Eurovision 2013 cu piesa Hello, pe muzica si versuri de Calin Pop si Norbert Kovacs.

Castigatorul X Factor 2012, Tudor Turcu, spera sa reprezinte Romania la Eurovision 2013 cu piesa „Hello”. Rockerul din Medias, care a castigat simpatia publicului datorita timbrului sau puternic, pare sa-si fi dezamagit fanii, care l-au atentionat, pe Facebook, ca a alunecat prea mult pe panta comercialului.

Departe de stilul cu care Tudor Turcu a cucerit publicul la X Factor, melodia „Hello” nu este pe placul fanilor, care i-au transmis artistului, pe Facebook, ca s-ar fi asteptat la o piesa mai energica si care sa-i scoata mai mult in evidenta vocea puternica.

„Iti umbreste valoarea”, „Parca nu esti tu”, „Simpatica, dar cam soft”, sunt doar cele mai blande dintre comentariile fanilor.

„Trist, era de asteptat sa te apuci de comerciala. Asta-i lumea in care traim, dezamagitor”, i-a transmis unul dintre prietenii virtuali.

„Calin Pop & Norbert Kovacs trebuie sa fi fost fooooarte prost inspirati daca au avut vocea ta si au facut asta”, a scris un alt fan.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.