Tudor Chirila atrage atentia intr-un post pe Facebook despre ratarea eternei sanse de a lucra in echipa.

„USR mi se pare singurul partid decent din Parlament. Prin decent va rog sa intelegeti fara cercetati sau condamnati penal si cu vointa de a face lucruri pentru o Romanie corecta.

Insa refuzul lor de a-l primi pe Dacian Ciolos in partid mi se pare o greseala enorma, o prostie. Ciolos aduce mai multa credibilitate USR-ului decat invers. Nu vad altceva decat beneficii dintr-o eventuala colaborare intre el si USR. Se pare ca aceasta colaborare a fost ratata.

In cazul asta nu cred ca Ciolos ar fi trebuit privit ca un lider care „ia fata partidului”, ci ca un personaj care atrage dupa sine un public numeros si are rol unificator. Asistam, cred eu, la ratarea eternei sanse de a lucra in echipa. Un nou exemplu ca borfasii sunt mai capabili de unitate decat oamenii de buna credinta orbiti de posibila stralucire a destinelor lor individuale. Wrong! Very wrong! Nicusor Dan are sfatuitori slabi. Sau nu e capabil de o viziune mai mare pentru propria constructie. Pentru ca daca Ciolos face un partid de la zero nu vom asista decat la fragmentarea unei posibile opozitii reale in Parlament in conditiile in care astia de la PNL sunt un partid plin de corupti care are aceleasi interese ca PSD.

LATER EDIT

Am primit mai multe mesaje de la membri USR care sugereaza ca lucrurile nu stau de maniera in care Dacian Ciolos a fost refuzat categoric. Cred ca ar fi importanta o pozitie fara echivoc daca tot s-a lansat in spatiul public ipoteza ca Ciolos nu e dorit in USR. Poate ne lamureste chiar Nicusor Dan”, scrie Tudor Chirila pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.