Acasă Stirile zilei Tudor Chirila rabufneste la adresa clasei politice si avertizeaza! „Mai devreme sau...

Tudor Chirila rabufneste la adresa clasei politice si avertizeaza! „Mai devreme sau mai tarziu orice cusatura prost facuta se rupe! De 27 de ani tara asta este jefuita de FSN”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deci eu inteleg ca politicienii romani in frunte cu Dragnea vor binele tarii si au descoperit cum toate lucrurile din tara asta merg prost din cauza unui singur om: Laura Codruta Kövesi. Care ii haituieste pe ei si nu ii lasa sa-si faca treaba. Pai hai sa vedem cum si-au facut ei treaba pana acum, scrie Tudor Chirila pe Facebook.

„De 27 de ani tara asta este condusa (a se citi jefuita) de FSN si declinarile sale: PSD, PNL, PDL, USL, ALDE samd. dupa cum urmeaza: De 27 de ani nu reusim sa construim o autostrada care sa lege Constanta de Arad.

De 27 de ani nu reusim sa avem un sistem de sanatate functional care sa asigure servicii medicale de calitate romanilor, spitalele de stat colcaie de bacterii si risca sa devina doar centre de distributie a pacientilor catre privat, asta daca au bani, sau centre de moarte sigura pentru alti pacienti nefericiti.

De 27 de ani educatia face regrese alarmante, atat de alarmante incat am reusit sa ne intoarcem la editura unica, la manual de sport si, cine stie, in curand la manualul unic pe care oricum elevii nu l-ar avea niciodata pe banci la timp.

De 27 de ani exodul romanilor care pleaca sa munceasca in strainatate nu poate fi oprit, dar ei sunt injurati de politicienii care nu se pot folosi de voturile lor.

De 27 de ani presa romaneasca a incaput incet, dar sigur in mainile unor patroni care in marea lor majoritate au fost condamnati pentru diverse fapte de coruptie.

De 27 de ani traficul in toate marile orase ale tarii culminand cu Bucurestiul este infernal si nimic nu s-a intreprins pentru rezolvarea situatiei, astfel incat strazile, drumurile, soselele au ajuns un camp de curse si de bataie pentru soferi disperati.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos