Acasă Stirile zilei Tudor Chirila a ajuns la capatul rabdarii! „Atacurile borfasilor nu se vor...

Tudor Chirila a ajuns la capatul rabdarii! „Atacurile borfasilor nu se vor opri, televiziunile vor manji in continuare!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tudor Chirila comenteaza in stilul sau caracteristic stirea care arata ca CSM a dat aviz negativ pe modificarea legilor justitiei.

„Deci care e treaba: borfasii si-au dat seama ca nu prea merge cu ordonante noaptea, ca lumea se indigneaza si iese in strada. Si ei au nevoie sa isi salveze pielea in liniste. Asa ca au luat-o sistematic incercand sa umble la institutii cheie, unde pot incerca sa influenteze oameni, ca sa le sustina demersul. E un razboi de uzura, dar in acelasi timp trebuie sa se miste repede, ca vin procesele peste ei. Noua strategie, dupa februarie, e sa arunce modificari pe mai multe planuri o data (educatie, justitie, finante, etc), sa creeze ambiguitati legislative, sa umble la nuante pe care oamenii neavizati le percep mai greu si sa nu se mai poate revolta nimeni.
Pentru ca atunci cand arunci cu o ploaie de modificari cine sa te mai poata urmari? TVA split, justitie, educatie, sanatate, reluarea exploatarii de la Rosia Montana, etc. In principiu, un om cinstit isi petrece timpul muncind si n-are timp sa studieze legile ca sa poata intelege toate atacurile hotilor. Iata, totusi, ca astazi nu le a iesit. CSM a rezistat, la limita (opt membri au spus DA subordonarii justitiei).

Ambasadorul americii, Hans Klemm, le-a zis-o raspicat in numele tarii sale, nu personal: propunerile de modificare a legilor justitiei ar putea inversa traiectoria Romaniei. Razboiul care se duce sub ochii oamenilor onesti este mai dur decat oricand. Iar atacurile nu se vor opri, televiziunile vor manji in continuare. Borfasii sunt gata sa treaca cu usurinta peste avizul negativ al CSM care este consultativ. In ce priveste populati au reusit sa-si repare greseala din februarie: arunca perdele de fum peste adevaratele lor intentii si e nevoie de timp ca sa-ti dai seama.

PS. Ii mai aude cineva pe politicieni preocupati de conditiile mizerabile din penitenciare? Nu, oare de ce? Raspunsul e simplu: era doar pentru ei, nu pentru toata lumea”, scrie Chirila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLeon Danaila da cartile pe fata! Daca ai credinta poti sa te vindeci!
Articolul următorTestul care spune multe despre tine! Alege floarea care iti dezvaluie ce secrete ascunde personalitatea ta!