Acasă Stirile zilei Tu stii ce se ascunde in spatele concertului Queen din Bucuresti? Stramosii...

Tu stii ce se ascunde in spatele concertului Queen din Bucuresti? Stramosii nostri se rasucesc in morminte!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Coincidenta sau nu, copiii romanilor sunt atrasi sa mearga la concerte in acelasi timp in care se desfasoara ofensiva gay. Tinerii sunt momiti cu artisti celebri, dar de fapt tot spectacolul creat ascunde o mare parada gay.

Saptamana aceasta a inceput Bucharest PRIDE 2016, festivalul drepturilor si culturii persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si trans (LGBT) din Romania.

In perioada 20-25 iunie vor avea loc expozitii, proiectii de film, dezbateri si evenimente comunitare. Festivalul se incheie cu Marsul Diversitatii, ce are loc pe 25 iunie de la ora 15:30, pe ruta Arcul de Triumf – Piata Victoriei.

La Mars se vor alatura Michael Roth, Ministrul de Stat German pentru Afaceri Europene, precum si Carla Delgado, prima persoana trans aleasa ca parlamentar in Spania, anunta organizatorii.

In acelasi timp cu Bucharest PRIDE se desfasoara si concertul trupei Queen, fiind asociata prin prisma solistilor vocali ca fiind unul din simbolurile comunitatii gay.

In deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert pe scena vor urca britanicii Electric Pyramid, bulgarii Jeremy? si romanii de la Grimus, concertele fiind programate sa inceapa in jurul orei 17:30.

Nu este recomandata prezenta copiilor la eveniment din cauza sunetului extrem de puternic, insa, daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

Freddie Mercury este unul din cei mai celebri homosexuali din istorie. A trait sapte ani stiind ca este infectat cu HIV. „Stiam si eu si am pastrat secretul. “Am fost foarte promiscuu, dar m-am oprit”. „Sexul a fost mereu un ingredient in tot ce am făcut. Erau toate lucrurile alea din jurul muzicii si le-am trait pe toate la maximum. Oricum, ar fi plictisitor sa ajung la 70 de ani. Dacă e sa mor maine, mi se rupe. Am trait o viata plina. Mi-a placut sa fac oamenii fericiti – chiar si pentru jumatate de ora”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos