Acasă Timp liber Spiritualitate Semnele care iti arata ca esti vizitat de ingeri, fantome si demoni!

Semnele care iti arata ca esti vizitat de ingeri, fantome si demoni!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Spiritele sunt energii care ne viziteaza din cand in cand. Aceste energii prind forma fantomelor, ingerilor, demonilor. Fantomele sunt identificate ca fiind spirite care nu au trecut in cealalta lume.

Va prezentam mai multe semne prin care stim daca suntem vizitati de un spirit.  Zgomotele inexplicabile care se produc in jurul nostru, usi care se deschid de o mana nevazuta.

Luminile se aprind in mod ciudat, la fel si aparatura electrica. Obiectele pe care le punem intr-un anumit loc dispar. De multe ori descoperim un lucru al defunctului, la care acesta a tinut enorm.

Uneori observam umbre sau simtim ca suntem urmariti, sau ca cineva sau ceva ne-a atins. Sunt momente in care in anumite locuri avem senzatia de frig sau de caldura.

In anumite locuri frecventate de defunct simtim un miros care ne aduce aminte de cel decedat.

Ceea ce este si mai ciudat este faptul ca in miez de noapte putem auzi strigate sau voci.

Au fost cazuri in care obiectele din camera defunctului cadeau sau levitau. Aparitiile sunt destul de frecvente. Ele imbraca forma de umbre, culori, lumini, ceata, abur.

Ceea ce nu putem vedea sau simti, de multe ori un animal are aceasta capacitate. Un caine, o pisica, au o stare de agitatie, de teama.

De regula spiritele sunt atasate de un loc al casei, de o persoana sau de un obiect.

Spiritele vin singure in locurile unde au trait sau vin chemate prin sedinte de spiritism, cu ajutorul unui medium. Exista spirite pacifiste dar si malefice.

Au fost cazuri in care un spirit a avertizat o persoana de un pericol care-o paste.

Se spune ca spiritele celor care au avut morti violente, au fost ucisi si criminalii nu au fost descoperiti sunt malefice. Nu-si gasesc linistea, nu pot face trecerea intr-o alta lume si au dorinta de a se razbuna.

Spre deosebire de spirite, fantomele au capacitatea de a se arata, de a fi vazute. El sunt forme luminoase sau intunecoase. Unele sunt silentioase, altele produc zgomote sau strigate.

In cadrul unei sedinte de spiritism, fiul decedatului a primit un mesaj, prin intermediul unui medium, care i-a schimbat viata. Acestuia i s-a indicat un loc ascuns in locuinta unde decedatul ascunsese o suma importanta de bani. Se vede ca si spiritele au rostul lor, arata efemeride.

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentTu stii ce se ascunde in spatele concertului Queen din Bucuresti? Stramosii nostri se rasucesc in morminte!
Articolul următorCe nu ti-a spus nimeni despre cafea si ceai! Efectele sunt dramatice