Acasă Life Monden Trist dar adevarat! Cum l-a coborat Ion Iliescu pe Bittman cu picioarele...

Trist dar adevarat! Cum l-a coborat Ion Iliescu pe Bittman cu picioarele pe pamant dupa succesul piesei Dincolo de Nori!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prezentele si prestatiile excelente ale artistilor romani la concursul Eurovision au dat dintotdeauna de banuit, asa s-a intamplat si cu Dan Bittman, artist pe care Ion Iliescu l-a coborat cu picoarele pe pamant dupa succesul piesei Dincolo de Nori.

Spunem „aproape” fiindca Dan Bittman a dezvaluit, in EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, motivele pentru care Romania a ratat marele premiu in 1994. In acel an, tara noastra a fost reprezentata de Dan Bittman cu melodia „Dincolo de nori”. Chiar daca piesa este una dintre cele mai bune din toata istoria participarii Romaniei la Eurovision, cartile erau facute pentru altii. Delegatia noastra a primit un raspuns stupefiant inca de la repetitiile pentru show.

„Cand am fost la Eurovision cu << Dincolo de nori >>, inca era Ion Iliescu presedinte si ne-au spus-o in fata: << Este o chestie politica. Bine ati venit, distrati-va, mancati, beti, dar sa nu va asteptati sa castigati! >>”, a declarat Dan Bittman.

Solistul trupei Holograf afirma ca ei nu au renuntat definitiv la ideea de a participa la selectia nationala a cunoscutei competitii, dar ar face acest lucru cu un singur amendament.”Ne-ar mai interesa sa compunem o piesa pentru Eurovision, dar s-o cante niste tineri, nu noi!”, a mai adaugat indragitul interpret.

„Dincolo de nori” a devenit un mare hit si in Romania, nu numai la celebrul concurs muzical european. Pe Dan Bittman inca il mai incearca regretul ca melodia nu a castigat Eurovisionul, tinand cont ca si in prezent este considerata una dintre cele mai bune compozitii. „Si acum piesa figureaza intr-un top all time pe un merituos loc 30 sau 40, nu stiu exact”, a incheiat Dan Bittman.

Holograf este o trupa dintre cele mai prolifice si de succes din Romania, castigand numeroase premii. Formatia s-a impus la categoria „Best Group”- Media Music Awards, gala desfasurata pe 18 septembrie la Sibiu.

Sursa: ziarulring.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos