Acasă Sanatate Trei metode prin care poti readuce claritatea lentilelor ochelarilor!

Trei metode prin care poti readuce claritatea lentilelor ochelarilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cei mai multi dintre cei care poarta ochelari sunt deranjati enorm de ceva. Ai idee despre ce este vorba? Zgarieturile si petele care apar constant pe lentile. Lentilele de sticla se pot murdari si se pot zgaria foarte usor si astfel acestea distorsioneaza vederea, ceea ce este suficient pentru a enerva pe oricine la culme. De aceea, este foarte important sa ne curatam in mod regulat ochelarii. Dar stiti care este cea mai buna metoda? Curatarea cu apa nu este cea mai buna metoda si nici cea mai economica din punct de vedere al timpului, in timp ce stergerea ochelarilor pe tricouri sau pe alte materiale textile cauzeaza aparitia zgarieturilor pe lentile. Din fericire pentru dumneavoastra, avem cateva metode simple care va vor face ochelarii sa para noi.

Iata care sunt cele mai simple metode care va vor face ochelarii sa para ca noi

1. Bicarbonat de sodiu

Se amesteca un pic de bicarbonat de sodiu cu apa pana cand se obtine o pasta, apoi se aplica pe ochelari si se freaca usor in miscare circulara. Clateste cu apa rece la final si voila. Ochelarii tai vor arata la fel de bine ca cei noi!

2. Pasta de dinti

Pasta de dinti obisnuita este, de asemenea, excelenta pentru indepartarea zgarieturilor si murdariei de pe ochelari. Puneti putin pe lentile si frecati cu o bucata de bumbac in miscare circulara, apoi spalati ochelarii sub apa rece.

3. Cele mai bune metode pentru zgarieturi

Daca trebuie sa acoperiti zgarieturile de pe ochelari, iata ce puteti face: puneti pasta de dinti pe ambele parti ale lentilei, apoi imprastiati-o cu un prosop de hartie frecand in miscare circulara. Aceasta va lustrui lentilele. Apoi, spalati lentilele cu apa rece si uscati-le pe prosoape de hartie.

Incercati toate aceste metode si vedeti daca functioneaza in cazul lentilelor dumneavoastra si apoi alegeti metoda cea mai eficienta dintre toate.

Sursa