Pneumonia face ravagii la nivel mondial in randul populatiei chiar si in cele mai dezvoltatea tari. Spre exemplu in SUA pneumonia este a opta cauza de deces cu peste 50 de mii de oameni pe an. Ce variante avem? Avem sansa vaccinului care odata cu perevenirea aduce si o serie de inconveniente care afecteaza sistemul imunitar – mai ales atunci cand stim ca vaccinurile antigripale sunt incarcate cu ingrediente nedorite (toxice), cum ar fi, mercur, aluminiu si formaldehida. Cazurile cele mai mortale de „pneumonie virala”, sunt tratate cu antibiotice – care sunt complet ineficiente impotriva virusilor. Din fericire, inca o data, natura are o solutie – care a fost ignorata sistematic de medicina moderna de zeci de ani.

 

Contactul cu o Vitamina distruge Pneumonia
Inca din anii 1940, doctorul Frederick Klenner plus multi alti medici, au vindecat peste 30 de boli (inclusiv pneumonia) prin prescriptia unor cantitati adecvate de vitamina C. Intradevar, beneficiile vitaminei C au fost bine documentate de-a lungul istoriei – in literatura de specialitate – care a facut din aceasta vitamina un punct pentru a evidentia competentele sale vindecatoare.
Intrebati orice medic (renumit) si acesta va confirma ca antibioticele nu te vor ajuta – daca suferiti de o infectie virala. Dar, chiar daca problemele tale de sanatate provin de la o supraincarcare bacteriena „neprietenoasa”,vitamina C poate face minuni fara a afecta flora intestinala, care compromite sistemul imunitar. Inca nu sunteti convins ca vitamina C poate vindeca pneumonia?

Intr-un interviu acordat Dr. Andrew Saul, el relata propria experienta prin care a trecut cu o pneumonie descoperita la un copil, pneumonie pe care a reusit sa o vindece in – atentie – 3 ore ! In plus, dupa o serie de incercari esuate ale medicinii conventionale, copilul s-a recuperat complet de la gravele probleme respiratorii superioare cu destul de multa usurinta, in mod natural.

Care sunt optiunile mele pentru aportul de vitamina C?

Tineti minte, nu toate suplimentele de vitamina C sunt bune. Daca suplimentul de vitamina C este derivat din porumb – asigurati-va ca este un soi non-OMG ( care nu este modificat genetic). Pur si simplu intrebati producatorul – vei fi surprins sa descoperiti ca acestia vor recunoaste chiar daca ii contactati telefonic.

In cazul in care decideti sa luati vitamina C pe cale orala sub forma de pudra, capsule sau sub forma lichida – amintiti-va doar ca este posibil sa aveti intoleranta la ele (scaun liber). Fiecare din noi suntem diferiti – in functie de istoricul de sanatate si starea actuala de sanatate. Lipozomal de vitamina C va ajuta, pentru a evita aceasta problema, in plus creste rata de absorbtie celulara.

Fireste, daca suferiti de orice boala cronica, ar fi cel mai bine sa gasiti un medic care intelege puterea de vindecare a vitaminei C. De unde stii? Doar cere si nu te intimida – la urma urmei, sanatatea ta este cea care conteaza cel mai mult!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Autor: Cristian Iacov  pentru Secretele.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.