Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Conventia PDL, ca dupa ce isi incheie mandatul va reveni in politica, avand ca obiectiv “2016 – dreapta la putere”, dar ca nu ii trece prin cap sa se aseze in fruntea unui partid, iar masa la care se va aseza o stabileste el si nimeni altcineva.

“Am spus ca voi reveni in politica si voi reveni avand ca obiectiv 2016 – dreapta la putere. Sa nu va ganditi ca imi trece prin cap sa ma asez in fruntea vreunui partid. Voi fi acela care cu experienta mea, cu autoritatea mea si sper eu cu credibilitatea cu care imi voi termina mandatul voi putea sa ajut aceasta constructie”, a spus Traian Basescu in incheierea discursului pe care l-a tinut la Conventia Nationala a PDL.

“Am vazut ca la acest anunt au fost diverse oferte din partea actualilor candidati la functia de presedinte. Vreau sa fie clar pentru toti ca masa la care ma asez dupa ce imi termin mandatul o stabilesc eu si nimeni altcineva”, a subliniat Traian Basescu.

“Inchei sperand ca prin discursul meu v-am facut sa intelegeti ce a fost in guvernare si mai ales sa intelegeti de ce m-a durut cumplit, ca unii
Circul Politic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here