Sambata, 23 martie, la ora 20.30 stingeti lumina! Milioane de oameni, institutii si companii din intreaga lume sting luminile timp de o ora, pentru Ora Pamantului, organizat de asociatia WWF.

La indemnul WWF, care a initiat miscarea Earth Hour in anul 2007, 6.950 de orase din peste 152 de tari, inclusiv din Romania, au stins lumina de Earth Hour in 2012, raspandind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viata noastra de zi cu zi il are asupra planetei si asupra resurselor naturale.

In 2013, organizatia ii provoaca pe sustinatorii Earth Hour sa faca mai mult decat doar sa stinga luminile si electrocasnicele – ii indeamna sa-si ia angajamentul de a-si schimba stilul de viata, pentru a-si reduce impactul negativ asupra planetei.

Ce facem noi de Ora Pamantului?

Ora Pamantului este o ocazie minunata de a petrece timpul in aer liber, cu cei dragi. Stingem luminile in casa, scoatem toate electronicele din priza – pentru ca ele consuma energie chiar si atunci cand sunt pur si simplu conectate la priza si iesim la plimbare. Putem sa ne plimbam prin oras, prin parc sau putem sa dam o tura cu bicicleta. Daca aveti catel, este momentul perfect pentru a-l scoate la plimbare.

Daca vreti sa ramaneti in casa, puteti sa organizati o cina romantica, la lumina lumanarii, sa faceti o sesiune de povestiri, sa incercati diverse jocuri, tot la lumina lumanarii, sa va tineti in brate sau sa dormiti. Puteti sa participati si la evenimentele organizate in orasul vostru.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.