Acasă Politic Traian Basescu l-a prejudiciat pe Voiculescu!

Traian Basescu l-a prejudiciat pe Voiculescu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Traian Basescu a vrut sa-i afecteze reputatia lui Dan Voiculescu atunci cand l-a acuzat ca vrea sa puna mana pe Justitie, potrivit Judecatoarei Iulia Ursan de la JS5:

“Nu a inteles sa formuleze eventuale aparari in cauza in sensul dovedirii bunei credinte, lasand sa se intrevada doar intentia de a afecta reputatia reclamantului”.

Ursan despre functia de presedinte:

“Reclama si o anumita cenzura in comportamentul public afisat”

Judecatoarea Iulia Ursan de la Judecatoria Sectorului 5 considera ca presedintele Traian Basescu i-a prejudiciat imaginea fostului senator Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, atunci cand l-a acuzat pe acesta ca vrea sa controleze Justitia. Iulia Ursan precizeaza in motivarea sentintei 2720 din 27 martie 2013, prin care a admis in parte actiunea presedintelui fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si a constatat caracterul ilicit al faptei, ca afirmatiile presedinteleui nu pot fi considerate informatii cu caracter sau de interes general, public sau politic.

In aceeasi motivare, magistratul atrage atentia si asupra atitudinii pe care “paratul” Traian Basescu a avut-o in timpul procesului, acesta neformuland aparari pentru a-si dovedi buna intentie de a informa opinia publica despre aspecte de interes general si demonstrand astfel ca nu a dorit decat sa afecteze reputatia lui Dan Voiculescu. Nu in …read more

Via: Circul Politic