Acasă Stirile zilei Social TRAGEDIE IN AER: Un avion s-a prabusit in Rusia, cel putin 44...

TRAGEDIE IN AER: Un avion s-a prabusit in Rusia, cel putin 44 de persoane au murit!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un avion de pasageri s-a prabusit in apropierea orasului rus Kazan, provocand moartea a 44 de persoane.

Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la Moscova.

Aeronava s-a prabusit inainte de aterizarea pe aeroportul din Kazan, situat in centrul tarii.

„Un Boeing 737 care decolase de la Moscova s-a prabusit la aterizarea pe aeroportul din Kazan si a explodat”, a comunicat Ministerul rus pentru Situatii de urgenta.

O eroare de pilotaj se afla cel mai probabil la originea prabusirii avionului de pasageri in republica rusa Tatarstan, afirma surse din cadrul comisiei de ancheta citate de RIA Novosti.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat crearea de urgenta a unei comisii speciale pentru anchetarea circumstantelor accidentului.

Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan. Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursa interna si decolase de la Moscova.

La bordul avionului apartinand companiei Tatarstan Airlines se aflau 44 de pasageri si sase membri ai echipajului.

Aeronava s-a prabusit inainte de aterizarea pe aeroportul din Kazan, situat in centrul tarii, in republica rusa Tatarstan. Inainte de prabusire, pilotii incercasera de trei ori sa efectueze manevra de aterizare.

„Un Boeing 737 care decolase de la Moscova s-a prabusit la aterizarea pe aeroportul din Kazan si a explodat. Cincizeci de oameni – 44 de pasageri si sase membri ai echipajului – au murit”, a comunicat Ministerul rus pentru Situatii de urgenta. Bilantul anuntat initial era de 44 de morti.

Accidentul a avut loc la ora locala 19.25 (17.25, ora Romaniei)

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos