Acasă Stirile zilei Toti BURLACII sunt invitati in RAIUL BARBATILOR! Cum arata ORASUL populat numai...

Toti BURLACII sunt invitati in RAIUL BARBATILOR! Cum arata ORASUL populat numai de femei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Barbatii pot sa urle de fericire pentru ca a fost creat ceea ce au visat dintotdeauna, si anume raiul barbatilor. Un oras populat numai de femei a lansat un apel catre burlaci sa vina in acel loc pentru a-si gasi o sotie.

Mai mult de 600 de femei traiesc in orasul Noiva do Cordeiro, aflat in sud-estul Braziliei. Ceea ce face un loc si mai atractiv pentru burlaci este faptul ca cele mai multe locuitoare au intre 20 si 35 de ani, potrivit dailymail.co.uk.

Pretendentii trebuie sa se supuna insa rigorilor femeilor, care conduc respectivul oras.

Unele dintre locuitoarele orasului brazilian sunt casatorite, dar sotii lor si fiii care au peste 18 ani sunt obligati sa lucreze in afara orasului, neavand dreptul sa se intoarca acasa decat in weekend.

Femeile se ocupa de tot ceea ce tine de oras si sustin ca este mult mai bine asa. Ele poarta raspunderea legata de orice activitate, de la agricultura la organizarea orasului.

„Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii. Orasul nostru este mai frumos, mai organizat si mult mai armonios astfel”, a declarat Rosalee Fernandes (49 de ani). „Atunci cand apar dispute sau probleme le rezolvam in stilul femeilor, incercam sa ajungem la un consens pentru a evita conflictul. Noi impartim totul, chiar si pamantul pe care il lucram. Nimeni nu concureaza cu nimeni aici. Suntem toate pentru una si una pentru toate. Fiecare a contribuit pentru a cumpara un ecran TV urias la care sa ne uitam impreuna la telenovele”, a mai precizat ea.

Problema principala pe care o au rezidentele este ca e aproape imposibil sa isi gaseasca un sot in apropiere.

„Aici, singurii barbati pe care noi, fetele singure, ii intalnim sunt fie insurati, fie sunt rude cu noi; fiecare e verisor. Nu am mai sarutat un barbat de foarte multa vreme”, a marturisit Nelma Fernandes (23 de ani).

„Toate visam sa ne indragostim si sa ne casatorim, dar ne place sa locuim aici si nu vrem sa fim nevoite sa parasim orasul pentru a gasi un sot”, a mai spus ea.

Tinerele singure au facut un apel catre barbatii interesati sa vina sa isi gaseasca o sotie in Noiva do Cordeiro.

„Dar trebuie sa fie de acord sa faca ceea ce spunem noi si sa traiasca dupa regulile noastre”, a mentionat Nelma Fernandes.

Toti BURLACII sunt invitati in RAIUL BARBATILOR! Cum arata ORASUL populat numai de femei!2

Noiva do Cordeiro, aflat langa Belo Vale (in statul Minas Gerais), a fost fondat de catre Maria Senhorinha de Lima, care a fost silita sa plece din orasul in care locuia, fiind catalogata drept adultera pentru ca si-a parasit sotul cu care fusese fortata sa se marite.

Biserica Catolica a excomunicat-o pe ea si urmatoarele cinci generatii ale sale atunci cand ea a ales sa-si continue viata alaturi de un alt barbat.

Ea si alte femei care au ales sa traiasca impreuna cu cei doi erau catalogate drept femei usoare sau prostituate, ceea ce le-a facut sa se izoleze de restul lumii.

In 1940, un pastor evanghelic, Anisio Pereira, s-a casatorit cu o fata de 16 ani si a fondat o biserica pentru comunitate.

El le-a impus femeilor reguli foarte stricte, interzicandu-le sa consume alcool, sa asculte muzica, sa isi taie parul sau sa foloseasca orice tip de anticonceptionale.

Toti BURLACII sunt invitati in RAIUL BARBATILOR! Cum arata ORASUL populat numai de femei!3

Atunci cand Anisio a murit in 1995, femeile au decis sa nu mai lase niciun barbat sa le dicteze cum sa traiasca. Si unul dintre primele lucruri pe care locuitoarele din Noiva do Cordeiro le-au facut a fost sa demoleze biserica fondata de Anisio.

„Il avem pe Dumnezeu in inimile noastre, dar nu credem ca trebuie sa mergem la biserica, sa ne maritam in fata unui preot sau sa ne botezam copiii. Acestea sunt reguli facute de barbati”, a sustinut Rosalee Fernandes.

Sursa: mediafax.ro