Acasă Cultura Cinemagia Topul 10 al celor mai profitabile comedii romantice lansate de Sf. Valentin!...

Topul 10 al celor mai profitabile comedii romantice lansate de Sf. Valentin! GALERIE VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cele mai profitabile comedii romantice lansate de Sf. Valentin. Comediile romantice cu cele mai mari incasari din istorie, care au fost lansate in jurul datei la care se sarbatoreste Sfantul Valentin, au fost incluse intr-un Top 10 alcatuit de editorii site-ului hollywoodreporter.com.

„Nu aveti planuri pentru 14 februarie? Nicio problema! Aceste filme – comediile romantice lansate de Sfantul Valentin, care au avut cele mai mari incasari – sunt facute pentru a le reaminti spectatorilor ca intotdeauna in viata se poate si mai rau de atat”, afirma cu mult umor autorii articolului postat pe site-ul publicatiei The Hollywood Reporter.

Continuand in acelasi registru amuzant, ei spun:

„In definitiv, ati putea sa va pierdeti memoria pe termen scurt sau sa fiti solistul principal al unei trupe care canta la nunti in anii ’80”.

10.

„Hitch – Consilier in amor” (incasari de 368,1 milioane de dolari)

Aceasta comedie romantica cu Will Smith a fost lansata pe 11 februarie 2005. In film, Will Smith joaca rolul unui „doctor in aranjarea de intalniri” care incearca sa il ajute pe prietenul sau, interpretat de Kevin James, sa isi gaseasca iubirea. In tot acest timp, el se indragosteste de o jurnalista specializata in mondenitati, interpretata de Eva Mendes, care incearca la randul ei sa descopere identitatea secreta a personajului jucat de Will Smith.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos