Reintrat in atentia publica, premierul arestat Adrian Nastase, mi-a starnit si mie curiozitatea in ceea ce priveste profilul sau psiho-energo-informational, definit de data nasterii si de numerologia numelui. Executand diferite operatiuni numerologice si kabbalistice se pot obtine date revelatorii, insa eu voi publica doar aspectele generale, respectand dreptul la intimitate.

Vibratia zilei de nastere ii corespunde lui 4, aducandu-i simt practic, robustete si stabilitate financiara. Insa il predispune catre monotonie, lipsa de creativitate si incapacitatea de a insufleti. Luna 6 ii marcheaza personalitatea conducandu-l spre pedagogie, psihologie, arte plastic si catre linistea caminului, dar totodata il predispune catre aroganta, inganfare, incapatanare  si materialism. Anul poarta aceeasi vibratie 6.

Numerologia numelui:

Suma vocalelor 9: capacitatea de a intelege holistic, preocupare pentru cei din jur, atragator, fire romantic, atras de politica si mai ales de filosofia politica, placerea calatoriilor si a intalnirilor importante, foarte sensibil  in fata energiilor negative .

Vezi profilul in codulluioreste.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.