Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Mai avem putin pana la Sarbatoarea de Paste iar odata cu ea vor veni si bucatele delicioase de pe masa fiecarui roman, de la fripturi, droburi si oua rosii pana la cozonaci pufosi si cornulete. In acest top ne vom „lega”, sa zicem asa de friptura traditionala de Paste si va vom prezenta zece beneficii ale carnii de miel:
- NU STII INCA CAND ESTE PASTELE ORTODOX IN 2014? VEZI CAND VA FI SI IN URMATORII 15 ANI!
- MAICUTELE DIN ROMANIA SARBATORESC PASTELE PRINTR-O CEREMONIE MACABRA ALATURI DE CRANIILE SURORILOR MOARTE! GALERIE FOTO
- TRADITII SI OBICEIURI IN PRIMA ZI DE PASTE!
10. Ajuta la formarea celulelor rosii din sange
Carnea de miel contine o cantitate importanta de vitamina B12, necesara in formarea celulelor rosii din sange, in prevenirea anemiei, pentru un sistem nervos sanatos si pentru metabolizarea proteinelor, grasimilor si carbohidratilor.