Top TELEFOANE TOXICE! Daca ai aceste telefoane mai bine le arunci! VIDEO – Cap Limpede

Top TELEFOANE TOXICE! Daca ai aceste telefoane mai bine le arunci! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Doua dintre cele mai populare si mai bine vandute telefoane mobile din toate timpurile sunt considerate toxice de cercetatori, care au afirmat ca substantele din compozitia acestor aparate pot duce la dezvoltarea de malformatii ale fatului sau la alte probleme de sanatate.

Potrivit unui studiu realizat de experti ai site-urilor ifixit.org si healthystuff.org si citat de editia online a publicatiei Daily Mail, unele parti componente ale unor telefoane mobile moderne au in compozitie substante care pot afecta grav starea de sanatate a utilizatorului.

Dupa ce au analizat componentele din 36 de telefoane mobile ale mai multor marci populare si au descoperit ca acestea au in structura substante precum brom, PVC, metale grele – plumb, cositor si crom -, dar si produse de ignifugare, specialistii au intocmit un top in functie de gradul de periculozitate reprezentat de respectivele aparate.

Loading...

Citeste topul integral pe biztop.ro

Top TELEFOANE TOXICE! Daca ai aceste telefoane mai bine le arunci! VIDEO was last modified: decembrie 13th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close