Oamenii cheltuiesc anual miliarde de dolari pe diferite carti si lucruri motivationale pentru a-si creste starea de fericire, nestiind ca lucrurile nu sunt atat de simple, iar fericirea este mai mult decat o stare emotionala.

Decenii de cercetare au aratat ca sentimentul de fericire este complex, potrivit cnn.com. De fapt, stiinta a demonstrat faptul ca oamenii care sunt fericiti traiesc mai mult si sunt mai sanatosi, dar exista metode prin care fiecare persoana poate sa isi imbunatateasca stilul de viata pentru a se simti mai fericita, indiferent de mediul in care traieste si de mostenirea genetica.

6. In primul rand este nevoie de o schimbare a atitudinii, mai ales in cazul pesimistilor

TOP 6 SFATURI unice care te vor ajuta sa-ti cresti STAREA DE FERICIRE in orice moment al zilei!6Un studiu al Universitatii Harvard a descoperit nu numai ca optimistii sunt mai fericiti, ci au si cu 50% mai putine riscuri de a suferi de boli cardiovasculare, infarct sau atac cerebral. O atitudine pozitiva s-ar parea ca ofera protectie fata de bolile de inima.

In cazul pesimistilor, stiinta spune ca sunt mai putin fericiti si au un risc de trei ori mai mare de a suferi de probleme cardiovasculare pe masura ce imbatranesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.