Daca doresti sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, cautarea ta s-a sfarsit pentru ca iti vom prezenta mai jos cateva beneficii pe care le ofera apa cu lamaie consumata mai ales pe stomacul gol.

De cand am adoptat acest obicei simplu si surprinzator de sanatos in urma cu cativa ani, am observat cu siguranta o diferenta enorma. Potrivit ayurveda, alegerile de zi cu zi, fie ne dezvolta rezistenta in fata afectiunilor, fie produc efectul opus. Iata care sunt cele mai importante 15 beneficii ale consumului de apa cu lamaie de dimineata:

15. Imbunatatirea digestiei

In cazul in care te afli in cautarea unui nou simplu truc care sa te ajute sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, cautarea ta s-a sfarsit. Apa cu lamaie consumata pe stomacul gol dimineata poate fi o rutina destul de simpla, iar efectele asupra starii tale de sanatate sunt extraordinare.

De cand am adoptat acest obicei simplu si surprinzator de sanatos in urma cu cativa ani, am observat cu siguranta o diferenta enorma. Potrivit  ayurveda, alegerile de zi cu zi, fie ne dezvolta rezistenta in fata afectiunilor, fie produc efectul opus. Iata care sunt cele mai importante 15 beneficii ale consumului de apa cu lamaie de dimineata:

Sucul de lamaie are o structura similara cu cea a sucurilor digestive si astfel, te poate ajuta sa slabesti si sa-ti detoxificil tractul digestiv. Sucul de lamaine poate ajuta la usurarea idigestiilor, arsurilor la stomac si la usurarea balonarilor. De asemenea, dimineata are un efect laxativ, hidrateaza colonul si stimuleaza porductia de bila.