Acasă Multimedia Fotogalerie Top 13 CELEBRITATI cu cele mai multe divorturi la activ! GALERIE FOTO

Top 13 CELEBRITATI cu cele mai multe divorturi la activ! GALERIE FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liza Minelli

Patru divorturi

Liza Minnelli este foarte dezamagita in dragoste. Atat de dezamagita incat ea nu vrea sa mai auda de casatorie de-acum incolo. Solista, in varsta de 64 de ani, a fost maritata cu artistul de cabaret Peter Allen, regizorul Jack Helley Jr, sculptorul Mark Gero si impresarul David Gest, a recunoscut ca nu intentioneaza sa se mai marite si a cincea oara. Intrebata la CNN de catre Larry King daca se gandeste sa se mai casatoreasca inca o data, Liza a raspuns ferm:

“Ai innebunit? Nu.”

Cantareata a marturisit ca nu stie de ce au esuat celelalte casnicii, insa presupune ca motivul ar fi fost faptul ca intotdeauna a cautat ca viata sa o traiasca exact ca pe un basm.

“Am facut cele mai bune alegeri in cariera si am cele mai proaste gusturi in materi de barbati. Si asta poate, pentru ca am crescut pe taramul viselor, avand in vedere ca mama mea a fost Judy Garland,. Mereu am incercat sa-mi dau seama de ce am esuat in viata personala, unde s-a terminat totul, cand a intrat in scena calul alb, de ce nu am avut intotdeauna parte de el. Imi amitesc ca am intrebat-o pe mama ce se intampla in viata unui om dupa adancile batraneti… A facut o pauza, dupa care mi-a spus… O sa afli”

Ultima casnicie a Lizei, cu David Gest, pe care nici macar nu il mai numeste, s-a terminat dupa 16 luni, in 2003, insa ei au divortat in 2007.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos